Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 755 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,03 g |
Tuky | 215,42 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 33,85 g |
Sůl | 91,33 g |
Sacharidy | 173,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MwV
Moje poznámka
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MwV
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 8 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 12 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 1 hodinou
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
česneková polévka od babičky,
česneková polévka s vaječnou jíškou,
bramboračka jako od babičky,
cesnekova polevka z vajecne jisky,
česneková polévka s jíškou,
vývar s vaječnou jíškou,
bramboračka se zavářkou,
bramboracka s česnekem,
česnečka s vaječnou jíškou,
bramboračka s s česnekem,
bramboracka zavarka,
bramboračka vejce,
zavářka do bramboračky,
bramboračka s houbami,
zuzana cesnekova,
jarní bramboračka,
jak se dela bramboracka polivka,
bramboračka na ohni,
polévka s vaječnou zavářkou,
cesnekova polivka s brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
česnek,
houby sušené,
majoránka,
kmín drcený,
máslo,
mouka hladká,
bujón,
sůl
Komentáře (27)
P.S. Ty fotíš pro časopis
Co myslíte lístkem rozmarýnu ? Takovou tu jehličku ? Já do polévek rozmarýn nedávám, ale k masu, do marinád apod. dávám větvičku / menší, protože je dost výrazný /. Jehličky nepočítám