Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 7,05 g |
Vláknina | 12,13 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Podávejte s rýží nebo s nán chlebem.
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Moje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 43 minutami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 hodinou
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 2 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 3 hodinami
Tématické fráze:
pákistánské recepty,
chana dal,
kuřecí chana,
pakistanska kuchyna,
pákistánský recepty,
pákistánská kuchyně,
pakistánská kuchyně recepty,
pákistánské koření,
chicken chana,
kasoori methi,
chicken curry pakistan,
pakistanska jidla,
pakistanska cockova polevka,
chana dhal,
kureci dal,
jak dlouho vařit chana dal,
chana dal recept,
kuře chana,
chicken chana recept,
pakistanske jidlo
Suroviny:
stehno kuřecí,
chana dall,
cibule,
zázvor čerstvý,
rajče sterilované,
olej rostlinný,
ghee,
sůl mořská,
chilli,
kurkuma,
pasta česneková,
kasoori methi,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
koření garam masala,
cukr
Komentáře (13)
když koupím cizrnu ,tak celý sáček vysypu večer do mísy ,zaliju vodou a nechám to přes noc namočené ,ráno zcedím a naporcuju si to do sáčků a dám na mražák . Mám ji vždy po ruce a nevaří se dlouho v jídle .Doporučuji vždy namočit přes noc a pak je měkoučká během chvíle při vařeni .