Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Tempura je pokrm z masa či zeleniny, smažený v jemném těstíčku. Pro skvělý výsledek je nezbytné, aby bylo těstíčko vychlazené, proto se do něj často přidává led. Díky teplotnímu šoku při smažení získáme skvělé křupavé kousky masa a zeleniny, které si zachovávají svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 337 kJ / 319 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,40 g | 
| Tuky | 3,17 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 143 mg | 
| Sůl | 0,26 g | 
| Sacharidy | 61,84 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Moje poznámka
					
				
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							horkovzdušna friteza recepty, 
						
						
							recepty pro horkovzdušnou fritézu, 
						
						
							recepty na horkovzdusnou fritezu, 
						
						
							recepty na vaření v horkovzdušné fritéze, 
						
						
							recepty horkovzdušná fritéza, 
						
						
							vaření v horkovzdušné fritéze, 
						
						
							recepty do horkovzdušné fritézy, 
						
						
							kapr ve fritéze, 
						
						
							treska v tempuře, 
						
						
							ryba v tempuře, 
						
						
							recepty z horkovzdušné fritézy, 
						
						
							recepty pro horkovzdušná fritéza, 
						
						
							recepty pro fritezy, 
						
						
							recepty v horkovzdušná fritéza, 
						
						
							recepty pro horkovzdusne fritezy, 
						
						
							kapr v horkovzdušné fritéze, 
						
						
							horkovzdušná fritéza smažený sýr, 
						
						
							smažený sýr z horkovzdušné fritézy, 
						
						
							rybí polévka z kapra, 
						
						
							domácí zavináče
						
					
						Suroviny:
						
							kapr, 
						
						
							škrob bramborový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							citron, 
						
						
							paprika sušená uzená, 
						
						
							koření chilli, 
						
						
							bílek, 
						
						
							led, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							brambory, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							olej řepkový, 
						
						
							krém balsamico
						
					
	
			
	
Komentáře (24)
Danielko, i tobě děkuji
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný
Irren, i tobě díky