Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Tempura je pokrm z masa či zeleniny, smažený v jemném těstíčku. Pro skvělý výsledek je nezbytné, aby bylo těstíčko vychlazené, proto se do něj často přidává led. Díky teplotnímu šoku při smažení získáme skvělé křupavé kousky masa a zeleniny, které si zachovávají svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,40 g |
| Tuky | 3,17 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Moje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
horkovzdušna friteza recepty,
recepty pro horkovzdušnou fritézu,
recepty na horkovzdusnou fritezu,
recepty na vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty horkovzdušná fritéza,
vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty do horkovzdušné fritézy,
kapr ve fritéze,
treska v tempuře,
ryba v tempuře,
recepty z horkovzdušné fritézy,
recepty pro horkovzdušná fritéza,
recepty pro fritezy,
recepty v horkovzdušná fritéza,
recepty pro horkovzdusne fritezy,
kapr v horkovzdušné fritéze,
horkovzdušná fritéza smažený sýr,
smažený sýr z horkovzdušné fritézy,
rybí polévka z kapra,
domácí zavináče
Suroviny:
kapr,
škrob bramborový,
sůl,
citron,
paprika sušená uzená,
koření chilli,
bílek,
led,
cuketa,
brambory,
olej olivový,
olej řepkový,
krém balsamico
Komentáře (24)
Danielko, i tobě děkuji
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný