Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
Tuky | 40,73 g |
Vláknina | 22,76 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,51 g |
Sacharidy | 385,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Moje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 30 minutami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 50 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 51 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 1 hodinou
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 2 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 2 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 4 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky z domácí pekárny,
kaiserky z žitné mouky,
zitne kaiserky,
recepty od tescomy,
jak udělat kaiserky,
recepty z tescomy,
recept na kaiserku,
ricottové kaiserky,
kaiserka recept,
kaiserky recept,
čím nahradit sladěnku,
recept na kaiserky,
jak udelat kaiserku,
kaislerky,
pecene kaiserky,
nejlepší kaiserky,
recepty tescomy,
kaiserky,
tescoma recepty,
zdrave domaci kaiserky
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
máslo,
sůl,
droždí,
cukr,
sladěnka,
vejce,
mák,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
semínka lněná
Komentáře (10)
Já je totiž narazím až k podložce, vlastně je jakoby překrojím tak, že zůstanou taktak spojeny.