Srdce na smetaně
Zpracování vnitřností je v české kuchyni opomíjenou záležitostí. Mnohé hospodyňky ani neznají jejich využití. Ale naše babičky věděli, jak rychle a nenáročně z nich připravit skvělý oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Moje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 43 sekundami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 53 minutami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 4 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 5 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 6 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce na smetaně,
kureci srdce recept,
kuřecí srdce,
vepřové srdce recept,
recepty kureci srdce,
drubezi srdce,
recept na kuřecí srdce,
vepřové srdce recepty,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
drubeží srdce recept,
kureci srdce recepty,
recept kuřecí srdce,
vnitřnosti na smetaně,
recepty vepřové srdce,
recepty vepřová srdce,
recept na hovězí srdce,
divočák na smetaně,
krůtí srdce,
jelení srdce na slanině
Suroviny:
srdce hovězí,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
koření hřebíček,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
ocet,
cukr
Komentáře (15)