Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 663 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,14 g |
Tuky | 82,86 g |
Vláknina | 23,83 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 30,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá hříbková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yG7
Moje poznámka
Rychlá hříbková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yG7
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 1 hodinou
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 4 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 4 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 6 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 7 hodinami
Tématické fráze:
hribkova smes na topinky,
hribkova směs na na topinky,
hřibovo játrová omáčka,
rychla hribkova omacka,
ostra smes z bedel na topinky,
hripkova smes na topinky,
hřibková směs k masu,
hříbkova směs na kotlety,
rychlá směs na těstoviny,
pikantní hříbková směs na topinky,
hříbková tlačenka recept,
hribkova omacka bez zakysané smetany,
hříbková topinková směs recepty,
hribkova směs na maso,
rychla smes k testovinam,
recept hripkova omáčka,
hříbková směs na topinky s cuketou,
hříbková pikantní směs na topinky,
hribkova smesnatopinky,
hribkova omáčka z vyvaru
Suroviny:
houba hřib,
cibule,
kopr,
smetana na vaření,
koření paprika maďarská,
kmín drcený,
mouka hladká,
sádlo,
vývar zeleninový,
vývar zeleninový,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
cibulka jarní
Komentáře (7)