Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 120 kJ / 5 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 272,31 g |
Tuky | 466,93 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 45,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bôčik rozrežeme na plát a po oboch stranách dobre naklepeme na tenší plát. Osolíme, okoreníme.
Krok 2: Náplň:
Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme špenát, osolíme, okoreníme, dochutíme rascou a dusíme asi 5 min. Pridáme na väčšie kúsky narezané pečienky a dusíme, kým nie je zmes hustá. Primiešame horčicu. Krok 3: Náplň rozotrieme na celý plát mäsa, zrolujeme a previažeme do rolády. Krok 4: Roládu vložíme do pekáča, obložíme na kolieska narezanou mrkvou a petržlenom a na malé kocky narezaným kalerábom a zelerom. Zalejeme vývarom, zakryjeme alobalom a v rúre pri 150°C pečieme asi 1,5 hod domäkka. Krok 5: Upečené mäso vyberieme, šťavu so zeleninou dôkladne rozmixujeme. Ak treba, dosolíme. Zelenina šťavu zahustí, ničím iným ju nezahusťujeme. Krok 6: Roládu narežeme na kolieska a podávame s ryžou (alebo zemiakmi, podľa svojej chuti).
Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme špenát, osolíme, okoreníme, dochutíme rascou a dusíme asi 5 min. Pridáme na väčšie kúsky narezané pečienky a dusíme, kým nie je zmes hustá. Primiešame horčicu. Krok 3: Náplň rozotrieme na celý plát mäsa, zrolujeme a previažeme do rolády. Krok 4: Roládu vložíme do pekáča, obložíme na kolieska narezanou mrkvou a petržlenom a na malé kocky narezaným kalerábom a zelerom. Zalejeme vývarom, zakryjeme alobalom a v rúre pri 150°C pečieme asi 1,5 hod domäkka. Krok 5: Upečené mäso vyberieme, šťavu so zeleninou dôkladne rozmixujeme. Ak treba, dosolíme. Zelenina šťavu zahustí, ničím iným ju nezahusťujeme. Krok 6: Roládu narežeme na kolieska a podávame s ryžou (alebo zemiakmi, podľa svojej chuti).
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková roláda se špenátem a játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKM9
Moje poznámka
Bůčková roláda se špenátem a játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKM9
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 1 hodinou
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 4 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 17 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 17 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 18 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 19 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 20 hodinami
Tématické fráze:
buckova rolada,
bůčková roláda recept,
bůčková roláda plněná špenátem,
bůčková roláda plněná nádivkou,
buckova rolada plnena jatry,
bučková roláda l,
recept na buckovou roladu se smetanou,
buckova rolada plnena listovym spenatem,
vepřové roládky plněné játry a špenátem,
bůčková roláda s listovym špenátem,
bůčková roláda plněná nádivkou z kuřecích jater,
buckov a rolada plnena spenatem,
spenatova rolada s jatry,
bůčková roláda bez zeleniny a hub
Suroviny:
bůček,
sůl,
pepř,
mrkev,
petržel,
kedlubna,
celer,
vývar masový,
sůl,
játra kuřecí,
špenát mražený,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
kmín celý,
hořčice
Komentáře (8)