Postup přípravy
Krok 1: Krůtí maso si nařízneme a lehce rozklepeme. Osolíme, poklademe spařeným pórkem a kouskem kapie. Smotáme a spíchneme párátkem. Ze všech stran zprudka opečeme.
Krok 2: Pak stáhneme plamen/teplotu a ještě chviličku opékáme, aby se maso propeklo i uvnitř. Když je hotové, vyndáme a uchováme v teple.
Krok 3: Do výpeku přidáme máslo a hladkou mouku a uděláme si světlou jíšku. Zalijeme mlékem a provaříme. Přidáme Krenex dle chuti, dosolíme a zjemníme smetanou.
Zveřejněno 9. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolka z krůtího masa s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwVl
Moje poznámka
Rolka z krůtího masa s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwVl
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
krútí maso s křenem,
krůtí maso recepty,
krůtí rolka s křenem,
krůtí s křenem,
vejce s křenovým přelivem,
krútí rolky,
krti maso s krenem,
krůtí prsa s přelivem,
krůtí maso s s křenem,
recepty z krůtího masa,
maso s křenem,
recepty krútí rolka,
ovar z krůtího masa,
krutí rolka,
přeliv na kureci rolky videorecept,
recept krůtí panenky,
vepřová panenka s křenovým přelivem,
rolka z masa,
hotová krůtí rolka jak upect,
kuřecí rolka s křenem a smetanou
Suroviny:
prsa krůtí,
krenex,
pórek,
kapie,
mléko,
smetana,
sůl,
mouka hladká,
olej,
máslo
Komentáře (6)
p.s. zkus to příště bez blesku, ať si to zátiší ještě více detailně užijem