Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,21 g |
| Tuky | 149,19 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 549 mg |
| Sodík | 760 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Moje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 19 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 40 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 42 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na květáku,
jak dlouho se vaří květák,
vepřové s květákem,
veprova květak,
crock pot scvi600bs-i,
peceny bucek v pomalaci,
jak dlouho se vaří květák?,
e kuchařka video recept pečená kachna,
pečené vepřové s mrkví a s s květákem,
vepřové maso s mrkví a s květákem,
vepřové kostky s kvetakem,
vepřové květák,
plec z kvetakem,
dušený květák s mrkví,
vepřové na květáku a hrášku,
crockpot bionaire scvi 600 bs,
krkovice na hrasku s mrkvickou,
vepřová plec jinakpečený květák,
recept vepřové květák,
priprava kvetaku na nekolik zpusobu
Suroviny:
krkovice vepřová,
květák,
mrkev,
bůček,
cibule,
pepř čtyř barev,
kmín celý,
sůl,
květ muškátový,
koření andělská křídla,
libeček sušený,
dobromysl
Komentáře (24)
Majka8: Mrkni tu na odkazy PH a já mám typ CROCK-POT SCVI600 BS-I a je opravdu skvělý.
Teď jsem i použila jen keramickou nádobu na ohřev zbytku na sporáku, navíc se dá použít do trouby, pod gril, i do mikrovlnky - do mé ne teda, je moc malá
V 1.odkazu je to ten PH 1.zprava - rozklikni si ho na +
2. - máš tam různé výhody,rady a tipy, co s PH
http://www.bionaire.cz/crockpot/modely.htm
http://www.bionaire.cz/crockpot/vyhody.htm
hosta: Jituš, to víš, já nejdřív zkoušela první krok, ale ten další určo bude i s troubou (elektrickou, nebo gril)
Mám ho třetím rokem a je to pomocník k nezaplacení
Taky jsem se dříve podivovala,proč tak dlouho vařit jídlo,když na plotně to mám dříve vařené,ale co mi tady topáčci přesvědčili,abych si ho pořídila,tak už to vím
Každopádně gratuluji k premiéře a přeji s pomaláčem hodně kulinářských zážitků a za zajímavý recept posílám bodík