Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,21 g |
| Tuky | 149,19 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 549 mg |
| Sodík | 760 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Moje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na květáku,
jak dlouho se vaří květák,
vepřové s květákem,
veprova květak,
crock pot scvi600bs-i,
peceny bucek v pomalaci,
jak dlouho se vaří květák?,
e kuchařka video recept pečená kachna,
pečené vepřové s mrkví a s s květákem,
vepřové maso s mrkví a s květákem,
vepřové kostky s kvetakem,
vepřové květák,
plec z kvetakem,
dušený květák s mrkví,
vepřové na květáku a hrášku,
crockpot bionaire scvi 600 bs,
krkovice na hrasku s mrkvickou,
vepřová plec jinakpečený květák,
recept vepřové květák,
priprava kvetaku na nekolik zpusobu
Suroviny:
krkovice vepřová,
květák,
mrkev,
bůček,
cibule,
pepř čtyř barev,
kmín celý,
sůl,
květ muškátový,
koření andělská křídla,
libeček sušený,
dobromysl
Komentáře (24)
Majka8: Mrkni tu na odkazy PH a já mám typ CROCK-POT SCVI600 BS-I a je opravdu skvělý.
Teď jsem i použila jen keramickou nádobu na ohřev zbytku na sporáku, navíc se dá použít do trouby, pod gril, i do mikrovlnky - do mé ne teda, je moc malá
V 1.odkazu je to ten PH 1.zprava - rozklikni si ho na +
2. - máš tam různé výhody,rady a tipy, co s PH
http://www.bionaire.cz/crockpot/modely.htm
http://www.bionaire.cz/crockpot/vyhody.htm
hosta: Jituš, to víš, já nejdřív zkoušela první krok, ale ten další určo bude i s troubou (elektrickou, nebo gril)
Mám ho třetím rokem a je to pomocník k nezaplacení
Taky jsem se dříve podivovala,proč tak dlouho vařit jídlo,když na plotně to mám dříve vařené,ale co mi tady topáčci přesvědčili,abych si ho pořídila,tak už to vím
Každopádně gratuluji k premiéře a přeji s pomaláčem hodně kulinářských zážitků a za zajímavý recept posílám bodík