Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 37,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Moje poznámka
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
burgundské hovězí,
hovězí burgundské na víně,
hovězí bourguignon,
hovězí burgundské,
burgundske maso,
hovězí kýta po burgundsku,
burgundská vepřová kýta,
hovězi bourgignon,
boeuf bourguignon,
burgunskě hovězí,
hovězí po burbunsku,
boeuf bourguignon recept,
francouzská kuchařka julie child,
hovězí burgignon,
hovězí burgundská,
burgunské hovězího masa,
hovězí po francouzku,
burgundske,
burgundská hovězí,
burgundske hovězí maso
Suroviny:
kýta hovězí,
bůček vepřový uzený,
cibulka,
bouquet garni,
sádlo,
víno červené,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (18)
P.S. Mrkev dávám taky, i když v původním receptu psaná není