Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 024 kJ / 4 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 120,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeládová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5JZ
Moje poznámka
Rybízová marmeládová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5JZ
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 3 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 5 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 9 hodinami
Tématické fráze:
rybízová marmeláda ládi hrušky,
marmeláda směs,
rybizova marmelada nezeliruje,
směs na marmeládu,
rybizova marmelada zastudena,
rybízová marmeláda od ládi hrušky,
marmeláda neželíruje,
když džem neželíruje,
rybizová šťáva zastudena,
kolik cukru na rybízovou marmeládu,
jak prolisovat rybíz,
láďa hruška rybízová marmeláda,
rybíz neželíruje,
želirfix,
marmeláda z červeného rybízu od ládi hrušky recepty,
směs na marmelády,
směs rybízu,
mlynek na rybíz,
rybízová marmeláda,
láda hruška marmeláda rybízová
Suroviny:
šťáva ovocná,
cukr krystal,
želírfix
Komentáře (13)
je přidávat vyloženě letní recepty v únoru.
Romana (neregistrovaný/á) : lisujem surové ovocie, aký má zmysel ho najprv upiecť?
Když nebudete tlačit jak o život, tak vám tam nevletí ani smítko a budete mít krásnou šťávičku.