Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 024 kJ / 4 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 120,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeládová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5JZ
Moje poznámka
Rybízová marmeládová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5JZ
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 13 minutami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 18 minutami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 26 minutami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 12 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 12 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 12 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 12 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybízová marmeláda ládi hrušky,
marmeláda směs,
rybizova marmelada nezeliruje,
směs na marmeládu,
rybizova marmelada zastudena,
rybízová marmeláda od ládi hrušky,
marmeláda neželíruje,
když džem neželíruje,
rybizová šťáva zastudena,
kolik cukru na rybízovou marmeládu,
jak prolisovat rybíz,
láďa hruška rybízová marmeláda,
rybíz neželíruje,
želirfix,
marmeláda z červeného rybízu od ládi hrušky recepty,
směs na marmelády,
směs rybízu,
mlynek na rybíz,
rybízová marmeláda,
láda hruška marmeláda rybízová
Suroviny:
šťáva ovocná,
cukr krystal,
želírfix
Komentáře (13)
je přidávat vyloženě letní recepty v únoru.
Romana (neregistrovaný/á) : lisujem surové ovocie, aký má zmysel ho najprv upiecť?
Když nebudete tlačit jak o život, tak vám tam nevletí ani smítko a budete mít krásnou šťávičku.