Domácí paštika z vepřových jater
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 553 kJ / 8 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,20 g |
Tuky | 806,86 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 112,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
Moje poznámka
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játrová domácí paštika recepty,
vepřova paštika,
vepřová paštika recept,
recept na domácí vepřovou játrovou paštiku,
domácí paštika z jater,
jak dlouho zavařovat paštiku,
vepřová játra paštíka,
domácí paštika z vepřového masa a jater,
domácí zabíjačková paštika,
zabijačková paštika,
recept na domácí vepřovou paštiku,
domácí paštika z vepřového masa,
recept na veprovou paštiku,
recept vepřová paštika,
vepřová játrová paštika,
vepřová játra paštika recepty,
vepřová paštika s játry,
pomazánka z vepřových jater,
zabíjačková domácí paštika,
jak udelat veprovou pastiku
Suroviny:
sádlo vepřové hřbetní,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
kmín drcený,
voda
Komentáře (20)
Díky Marylas
magdalenka: Taky uvažuju, že si udělám větší množství, podle jiného receptu, a zavařím. Kdysi jsme zavařovali při zabíjačce všechno, co se nevešlo do mrazničky.
chocolate: Opravdu se má zavařovat 2 x. Jen nevím jestli po 24 hodinách nebo více. Už jsem to hodně dlouho nedělala
praktik: Děkuji za receptík, třeba najde využití
Opravdu skvělá paštika. Už ji dělám asi po osmé a jde na dračku. Je o ni velký zájem v rodině,proto,abych nemusel co chvíli kutit,zavařuji ji. Tři hodˇky na 100 st, omnia sklénky ,červené víčka a plnění do 2/3 velikosti sklénky. Jednoduché a dobré.
ale mäso sa mi vždy dosť rozvarilo...to robí to dvojité sterilizovanie.
Ptám se jako debil, ale maso jsem nikdy nezavařovala, mezi zavařováním jedna a dvě to má být v lednici?