Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotletka plněná brokolicí

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do kotletky uděláme kapsu a přes sáček rozklepeme. Brokolici a mrkev si uvaříme krátce v osolené vodě. Poté kotletu zevnitř posypeme grilovacím kořením a naplníme brokolicí, kouskem šunky nebo uzeným masem, tvrdým sýrem, mrkví a pórkem. Spíchneme párátkem. Krok 2: Ze všech stran na pánvi opečeme. Do pekáče dáme olej a nakrájenou cibuli na tenké půlměsíčky. Na to poklademe kotlety, které jsme osolili a mírně okořenili grilovacím kořením a zalijeme šlehačkou. Přikryjeme alobalem a pečeme do měkka. Poté alobal sundáme a ještě krátce pečeme.

Zveřejněno 1. 12. 2009

Poznámka autorky BILKOVAI

Já jsem zalila pouze 12% smetanou, ale šlehačka 33 % by byla určitě lepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANO9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANO9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Michaela Janáčková 1. 3. 2014 13:19
barevné a chutné:yes::yes::yes:

krásné, brambůrky také nevypadají špatně ;-)

BILKOVÁI, moc pěknej recept, takové se mi moc líbí a bodík už za tebou běží:yes:

Mňam :-p :yes::yes: ;-)

radost a chut se dívat!! letí boďka :yes:

Krása a hned bych si dala :yes::yes::yes::-)

Maso na slehacce obcas delam, ale nikdy me nenapadlo maso naplnit.:yes:3:yes:

Kam na to chodíte :-?:-p:-p:yes::yes:

:yes::yes: Máš to moc hezké a super nápad!:-p:yes:

Tématické fráze:
vepřová kotleta s brokolicí, kotletka, zapečené kotlety s brokolicí, kančí kotletky, plněná kotleta, maso plněné brokolicí, vepřové kotlety s brokolicí, kotleta recept, plněné kotlety, zapečená kotleta s brokolicí, kotlety zapecene s brokolici a porkem, kanci kotletka na grilu, kotlety s borokolicí, kotlety zapečené s brokolicí, veprove kotlety s brokolice, vepřové maso plněné brokolicí, recept na plněné kotlety, veprova kotleta z brokolice, kotleta plněná recept, plněné vepřové kotlety s brokolicí

Suroviny:
kotleta, brokolice, sýr tvrdý, šunka, mrkev, pórek, cibule, šlehačka, koření grilovací, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu