Postup přípravy
Krok 1: Bůček zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme na větší kusy čí pláty a osolíme a opepříme.
Krok 2: Vložíme do pekáče a pečeme cca 50 minut na 175°C. V době pečení si připravíme marinádu: med, hořčice Dijon, špetka chilli (nakrájíme česnek), je hustější konzistence .
Krok 3: Slijeme větší množství vyškvařeného sádla, které použijeme na jiný recept. Horké maso obalíme marinádou a poklademe česnekem a pečlivě zabalíme do alobalu. Necháme vystydnout.
Krok 4: Pak vložíme na 8 hodin do lednice rozležet. Pak už jen jíme s chlebíkem.
Zveřejněno 20. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcelky lahodný nakládaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BqP
Moje poznámka
Marcelky lahodný nakládaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BqP
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 minutami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 1 hodinou
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 7 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 7 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit bůček na pečení,
jak naložit buček,
naložený česnekový bůček,
naloženi bučku na pečeni,
nalozeni bucku,
top recepty nakládaný bůček,
nakládaný bůček,
nalozeni bucek,
vařený naložený bůček,
jak naložit maso na pečení,
naložený bůček,
vařený a nakládaný bůček,
naložení masa před pečením,
naložení bůčku před pečením,
recept na nalozeni bucku,
naložení masa na pečení,
bůček naložení,
recept naložení bůčku,
jak naložit bůček před pečením,
naložit buček
Suroviny:
bůček vepřový,
česnek,
hořčice,
med,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (19)
rozmarynaH: u nás na Jizerkách zovna tak - napajcovaná - silně našminkovaná, zmalovaná.....
Jenže děvčata, víte, že to stejně má základ v potírání, nanášení? Ono i když se napajcáme, tak se natřeme. A to slovo pochází mimochodem z němčiny, kde to znamená opět potírání, mašlování... No a zas jsme u kořenů řeči. Takže všichni máme pravdu
Ja keď marinujem mäso pred grilovaním, stále hovorím o pácovaní...