Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 558 kJ / 1 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,95 g |
Tuky | 26,10 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 262,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xZK
Moje poznámka
Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xZK
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 7 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
rizoto s pečeným květákem a parmazánem,
květákové kremove rizoto,
risotto s řepou a tempeh,
rizoto s kvetakem,
květák s mandlemi,
curry sazenice,
rizoto s pečeným květákem,
koláč z mascarpone s květákem,
kremove rissotto,
recept na krémové rizotto
Suroviny:
květák,
rýže arborio,
parmazán,
mandle,
víno bílé,
vývar kuřecí,
cibule šalotka,
šalvěj čerstvá,
mascarpone,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
Nechápu ty palce dolů
Recept je zajímavý a foto se mi líbí
Sylva01: šalvěj patří k mým nejoblíbenějším bylinkám, používám ji opravdu často
Oběma též děkuju za milý komentář
Ostatním děkuju za milé komentáře, jsem ráda, že se vám recept líbí