Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská myslivecká krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W63
Moje poznámka
Staročeská myslivecká krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W63
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 minutami
Domácí kečup
MarketaBod před 13 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 39 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
myslivecká vepřová pečeně,
staročeská krkovička,
myslivecká omáčka,
staroceska krkovice,
krkovička recepty,
myslivecká pečeně,
myslivecká pečeně recept,
krkovicka s ryzi,
staroceske recepty,
krkovička,
nikal koření,
vepřová krkovice s rýží,
koření nikal,
krkovice s rýží,
hodnocení firmy nikal,
vepřová pečeně po myslivecku,
nikal.cz,
myslivecké koření,
vepřová krkovice po myslivecku,
recept na staročeskou krkovici
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
koření staročeské,
žampióny,
omáčka myslivecká nikal
Komentáře (24)
Nechci tady působit jako distributor (to opravdu nejsem), jen doporučuji věc, se kterou jsem již 2 roky velmi spokojená. Jejich "universální polévka" je na dochucení vynikající, jak do omáček tak polévek - kam se hrabe nějaký Masox. Při jejím používání cca 3x týdně na dochucení pokrmu mi velké kilové balení vydrží půl roku