Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 903 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,14 g |
Tuky | 88,60 g |
Vláknina | 12,49 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 226,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné vinné listy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E710
Moje poznámka
Plněné vinné listy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E710
Nejnovější recepty
Kuřecí mini špízy
Přidáno před 1 hodinou
Vařený květák se strouhankou
Přidáno před 2 hodinami
Masové kuličky se sušenými rajčaty a olivami
Přidáno před 2 hodinami
Svěží salát s olivami
Přidáno před 4 hodinami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 16 minutami
Makronky
zelenapampeliska před 29 minutami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 1 hodinou
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 1 hodinou
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 5 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 6 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 6 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněné vinne listy,
vinné listy,
plněný vinný list,
řez vinné révy pro začátečníky,
vinny list,
vinný list plněný recept,
závitky z vinných listu,
vinné listy v kuchyni,
mleté maso ve vinném listu,
vinné listy recept,
plněné hroznové listy,
recept na džem z vinné révy,
vinný list recepty,
vinny list recept,
maso ve vinném listu,
recept vinne listy,
list vinné révy,
závitky ve vinném listu,
plněné vinné listy recept,
recept na vinné listy
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
cibule,
olej,
česnek,
sůl,
nať petrželová,
pepř černý,
krém feferonkový,
listy vinné,
šťáva rajčatová,
vývar,
sůl,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
skořice,
krém feferonkový
Komentáře (25)
Posilam bodik!
Prapuvodni je dolma e sarma, tedy zavitky z vinnych listu. Kde nebyly k mani (treba protoze v zime reva chybela), byly nahrazovany treba zelnymi, kapustovymi atd. listy. Proste to, co bylo zrovna po ruce. Vzdy se ony "nahrazky" povari v okyselene vode prave proto, aby dostaly onu zvlastni a jemne nakyslou chut vinnych listu. Tedy krome listu kysaneho zeli, ty to nepotrebuji.