Suroviny
Porce: xxx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 157 kJ / 1 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 343,96 g |
| Tuky | 57,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 701 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlwW
Moje poznámka
Nadívaná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlwW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 4 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 4 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná krkovicena,
nadívaná krkovice,
nadivanakrkovice,
plněná vepřová pečeně,
nadivana veprova pecene,
nadívaná panenka top recepty,
vepřová pečeně nadívaná,
vepřová pečeně plněná,
pečeně nadívaná slaninou,
pecene maso vcelku s cibuli a anglickou slaninou,
nadívané vepřové karé,
vepřové karé rec,
veprova pecene kapsa,
nadívané karé,
recept na nadívané karé,
plněná pečeně,
plnene pecene maso,
vepřová pečeně kečup,
pěčeně plněná cibulí a slaninou,
nadívaná kapr
Suroviny:
pečeně vepřová,
sýr plátkový,
slanina anglická,
cibule,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření gyros,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Možná v postupu mělo stát, z které strany se to filé nařezává... Já bych dělal zářezy směrem od páteře a nedořezával vazivovou krycí vrstvu masa.