Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 927 kJ / 10 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 934,62 g |
Tuky | 673,31 g |
Vláknina | 28,68 g |
Cholesterol | 2,42 g |
Sodík | 98,62 g |
Sůl | 246,28 g |
Sacharidy | 39,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
Moje poznámka
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
vitelo tonato,
telecí s tuňákem,
vittelo tonato,
recept vitelo tonato,
vitelo,
telecí s tuňáková pomazánka,
recept na vitelo tonato,
vittelo,
teplá tuňáková omáčka,
telecí kýta podle itala,
teleci s tunakem recept,
telecí s tuňákovým přelivem,
vittelo. tonato,
vittolo tonato,
hovězí plátky s tunákovou omáčkou,
teleci tonato,
vitelo tonato recept,
vittalo tonato,
italský studený předkrm tonato,
studené předkrmy z telecího masa
Suroviny:
kýta telecí,
víno bílé,
mrkev,
celer,
cibule,
šalvěj,
bobkový list,
rozmarýn,
koření hřebíček,
olej olivový,
sůl,
pepř,
tuňák,
ančovičky v oleji,
žloutek,
kapary,
šťáva citronová,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Přírodo chraň
(ale mám dojem, že v PROSTŘENO to nějaká hvězda podávala pod tímto názvem po teplu
No, díky vaší připomínky telecího asi zopáknu toto: https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m...
Opravdu velmi chutné recepty a navíc krásně focené
Tento přepychový předkrm si u nás šetřím jen pro ty nejslavnostnější příležitosti…
Připravuji ho podobně, pouze omáčku dělám trošku jinak http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...
Kdyby se někdo rozhodl vyzkoušet tento recept, asi bych mu doporučil, aby zhlédl vícero receptů na Vitello tonnato a pak si ten svůj přispůsobil svým chuťovým pohárkům