Naložená grilovaná zelenina
Kombinace grilované cukety, papriky, lilku a dalších druhů zeleniny marinovaných v aromatickém česnekovém nálevu přináší nádech středomořské kuchyně. Můžete ji připravit na grilu nebo v troubě. Směs po ugrilování čeká ještě dochucení a odležení v chladu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 67 kJ / 16 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 0,04 g |
| Vláknina | 1,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Zakápneme olejem a zastříkneme octem podle chuti, můžeme přidat nasekanou petrželku. Lehce promícháme a necháme uležet v chladnu 1–2 dny. Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 21. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená grilovaná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkVl
Moje poznámka
Naložená grilovaná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkVl
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 53 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 53 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 55 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 55 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Tématické fráze:
naložená zelenina,
jak naložit zeleninu na grilování,
grilovaná zelenina,
jak naložit zeleninu,
jak naložit zeleninu na gril,
jak dlouho grilovat zeleninu,
grilovaná zelenina na grilu,
nalozena grilovana cuketa,
grilování zeleniny,
grilovana zelenina v oleji,
naložené maso na grilování,
zelenina na gril naložit den predem,
miska na grilování zeleniny recepty,
grilovaná zelenina recept,
grilovaná zelenina s masem,
naložení zeleniny,
grilovaná zelenina s houbami,
grilovaná zelenina se šunkou,
grilovana zelenina top recepty,
grilovaná cuketa nalozena
Suroviny:
lilek,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule,
česnek,
olej olivový,
ocet,
petržel
Komentáře (16)
cathleen: Díky za zastoupení
Danca: magdalenka: Dá se grilovat i nasucho s tím, že pak všechno naložím. Ale já griluju normálně ochucené a co zbyde, nakládám. Toho oleje na naložení pak už nemusí být tolik
rimanka: Děkuji za návštěvu stránek, jsem ráda, že se líbí
Ivana79: Moc děkuju za vyzkoušení receptu a krásnou fotku
A že je veľmi šikovná, viem dávno...
http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/bezmase-a-die...
Má úžasné recepty!
Ja ju dopredu nakladám do ochuteného oleja, tak sa pýtam, lebo tento spôsob úpravy zeleniny ma zaujal. Vďaka za odpoveď.
Já používám opačný postup,ale tohle se mi vážně líbí
Dřív jsem grilovala zeleninu předem naloženou, ale česnek a bylinky se připalovaly, tak ji teď dělám nasucho a hned teplou promíchám se zálivkou a nemá to chybu!