Guláš ze srnčí kýty
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Moje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 59 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
srnci gulas,
srnčí kýta,
srnčí guláš recept,
srnčí kýta recepty,
recept na srnčí guláš,
dobrý srnčí guláš,
recepty ze srnčí kýty,
srnčí guláš podle pohlreicha,
guláš ze srnčího,
srnci,
srnčí kýta recept,
recept na srnčí kýtu,
guláš ze srnce,
recepty srnci gulas,
recepty na srnci kytu,
recepty srnčí kýta,
guláš ze srny,
guláš ze srnky,
recepty na srnči gulaš,
recept srnci gulas
Suroviny:
kýta srnčí,
passata rajčatová,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření na zvěřinu,
víno červené,
jalovec,
bobkový list,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (35)
Jj, je to dobré
Máme vinohrad, nejsem abstinent, leč vínu do jídla (s výjimkou čínské kuchyně a některých italských jídel) se vyhýbám jak čert kříži
No, do jisté míry mám smůlu... Paní casinová vínem v jakékoli podobě přímo žije
guláš ze srnčího je luxusní záležitost ,místo vývaru bych zvolil silný zvěřinový nebo hovězí vývar a zvolil bych rozhodně jiný druh masa ,kýta se na guláš nehodí,je lepší plec nebo krk...