Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,36 g |
Tuky | 173,96 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
Moje poznámka
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 7 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 8 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 8 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 9 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 9 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 11 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 12 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 13 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
falešna hovezi polevka,
želví maso,
hovězí polévka,
polevka z hovězí ohanky,
recept hovězí polévka,
falesni hovezi polevka,
falesna zelvi polevka z kureciho masa,
falešná želví polévka s kurecim,
oháňka polévka želví,
zelvi polevka z cukety,
želví řezy,
falešná želví polévka z ohánky,
recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny:
cibule,
máslo,
olej olivový,
oháňka hovězí,
česnek,
cibulka jarní,
tymián,
bobkový list,
mouka hladká,
voda,
vývar kuřecí,
rajče,
sůl,
pepř,
kůra citronová,
vejce,
petrželka zelená,
sherry
Komentáře (4)
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí