Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,45 g |
Tuky | 12,94 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třídruhový špíz se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL8m
Moje poznámka
Třídruhový špíz se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL8m
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 44 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 3 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
kureci spizy se stavou,
nalozeni spizu,
do jake marinady nalozit veprovemaso na spizy,
šťáva na špíz,
špíz z krkovičky,
vepřove maso se šťavou,
nalozeni spiz,
stava ke spizum,
marináda na spizy,
štáva na špízy,
štáva ke špízu,
kuřecí špíz se šťávou,
recept spiz veprove maso jatra,
štáva k ražniči,
špíz recept,
štáva pod spizy,
vepřové špízy recept se šťávou,
spizy na stave,
špízy,
kotleta na špízu
Suroviny:
krkovice vepřová,
játra kuřecí,
maso uzené,
rajče,
pórek,
šťáva citronová,
gyros,
rozmarýn,
tymián,
česnek,
solamyl,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (17)
+
Věřím, že jste si pochutnali...
A protože za to bezva recept nemůže, že zrovna já nejím vnitřnosti, posílám mu bod...