Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,74 g |
Tuky | 20,14 g |
Vláknina | 13,34 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 53,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Moje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 2 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 20 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ceslo před 11 minutami
Ovocné kůže
Lahvacek před 3 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 11 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 15 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 18 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 18 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 18 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 20 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 22 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 22 hodinami
Tématické fráze:
divočák se šípkovou omáčkou,
divocak se sipkovou,
divočák na šípkové omáčce,
hovězí maso se šípkovou omáčkou,
hovězí se šípkovou omáčkou,
kanec na šípkové omáčce,
divočák s šípkovou omáčkou,
dančí se šípkovou omáčkou,
hovězí pečeně se šípkovou omáčkou,
šípková omáčka,
recepty sipkova omáčka recept,
divočák recepty,
recept na sipkovou omacku,
bazant se sipkovou omackou,
šípková omáčka recept,
recept na kance se šípkovou omáčkou,
šípková omáčka z divočáka,
divocina se sipkovou omackou,
se šipkovou,
hovězí s sipkovou omáčkou
Suroviny:
kýta kančí,
cibule,
mrkev,
petržel,
citron,
džem šípkový,
sůl,
pepř,
olej,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření hřebíček,
voda,
perník na strouhání,
jíška máslová,
šťáva citronová,
džem šípkový,
koření na divočinu,
koření do perníku,
sůl,
cukr
Komentáře (19)
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám