Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 901 kJ / 1 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,80 g |
| Tuky | 96,86 g |
| Vláknina | 24,35 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 37,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec v cibuli, s celerem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Jz
Moje poznámka
Vepřová plec v cibuli, s celerem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Jz
Nejnovější recepty
Husičkový vývar
Přidáno před 7 minutami
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 2 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
Zbynek Hladik před 12 minutami
Svatomartinská husa
Zbynek Hladik před 13 minutami
Kuře kung-pao
mysalin před 23 minutami
Kakaový krémový řez s mascarpone
RenataMaresova před 24 minutami
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Sahula před 47 minutami
Špaldovo-celozrnný knedlík
Sassa před 1 hodinou
Řecké kuře
Trol60 před 1 hodinou
Tématické fráze:
maso s celerem a mrkví,
maso s mrkví a celerem,
vepřové na celeru,
vepřové maso s mrkvi a celerem,
vepřové v mrkvi,
vepřová plec na celeru,
plecko s celerem,
vepřová plec na cibuli,
veprove maso mrkvi a s celerem,
pečené maso s mrkví a celerem,
vepřové plecko recepty,
veprove na mrkvi a celeru,
veprova plec recepty,
vepřová plec,
vepřové v mrkvi a celeru,
vepřové plecko s mrkví,
veprove maso pecene s mrkvi a celerem,
kuřecí maso s mrkví a celerem,
maso na mrkvi a celeru,
vepřová kýta celer
Suroviny:
plec vepřová,
celer,
mrkev,
špek,
cibule,
česnek,
olej,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar,
nať petrželová
Komentáře (3)