Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,09 g |
Tuky | 18,08 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na černém rybízu a brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVj6
Moje poznámka
Kančí na černém rybízu a brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVj6
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
divočák na brusinkách,
kančí s rybízem,
divočák s rybíz.marmeládou,
recept na brusinkách kančí kližka,
sladke brusinky recepty online,
recepty kančí maso s na rybízu,
recepty kančí maso s na rybízu,
kančí na brusinkách,
kančí plec na brusinkách,
kančí maso s černým rybízem,
kančí maso recepty online,
pikantni rybiz k masu,
černý rybíz k masu recept,
brusinky z černého rybízu,
marmeláda z rybízu k masu,
syrové brusinky,
vepřové na černém ribízu,
maso na rybízu
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
brusinky,
rybíz černý,
brusinky,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr,
sůl,
olej
Komentáře (5)