Ryba stylu Vera Cruz
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 368 kJ / 88 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,43 g | 
| Tuky | 1,02 g | 
| Vláknina | 5,97 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 14,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: V kastrolku, povařte rajčata, jalapeňos, oregano, sůl a česnek asi 8 minut, nebo dokud se rajčata uvaří do tekuta. Odstraňte z tepla a nechte mírně vychladnout.
	Krok 2: Přendejte do mixéru a umixujte dohladka. A varianta, místo mixování nahladko nechat rajčata jen zlehka rozvařit, v tom případě ale musí být oloupaná.
	Krok 3: Vraťte omáčku na pánev, přidejte nakrájenou cibuli a koriandr, dobře promíchejte. Prohřejte a udržujte v teple, dokud nebude připravena ryba. Rozehřejte olej v pánvi na vysokou teplotu.
	Krok 4: Ryby osolte a opepřete a pak opatrně vložte do pánve. Pokud vaše pánev není dost velká, aby se ryby vtěsnaly, smažte nadvakrát.
	Krok 5: Osmažte ryby z jedné strany (ryby budou neprůhledné na této straně). Pečlivě obraťte ryby a pokračujte ve smažení, ryby by měly být neprůhledné ve středu.
	Krok 6: Doba se bude lišit v závislosti na tloušťce rybího filé a druhu ryb, ale to by nemělo trvat déle než 3–5 minuty na každé straně. Přendejte ryby na talíře a zalijte omáčkou. Podávejte ihned.
Zveřejněno 20. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Ryba stylu Vera Cruz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOQV
Moje poznámka
					
				
Ryba stylu Vera Cruz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOQV
Nejnovější recepty
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 52 minutami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 1 hodinou
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 2 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 2 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 2 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 3 hodinami
	
			
	
	
Tiramisu od Itala
Chasti před 3 hodinami
	
			
	
	
Krupicová kaše
Lida.Rose před 3 hodinami
	
			
	
Romadurová pomazánka
kulaslf před 4 hodinami
	
			
	
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 4 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak smažit rybu,aby se nerozpadla, 
						
						
							divná ryba informace, 
						
						
							ryba veracruz, 
						
						
							aby se file nerozpadla, 
						
						
							original sambal recept
						
					
						Suroviny:
						
							rajče, 
						
						
							paprička jalapeňos, 
						
						
							koření oregáno sušené, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule bílá, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							olej rostlinný, 
						
						
							filet rybí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							olivy zelené, 
						
						
							kapary
						
					
	
			
	
Komentáře (18)
Zvlastni logika.
Mmch to neni poprve, co to Drobek udelal.A opet mu foto ukradli..
Jeden z duvodu, proc uz tu chodim vyjimecne-novacek by dostal ceres, ale stalemu uzivateli se sezere i to, ze mu foto ukradne fotobanka
Cathleen, to je hezké že mi věříš, ale když vidím kde všude má fotka je, tak si říkám moudřejší ustoupí. Fakt si neumím představit jak bych měl komu dokázat autorství. Od teď ke každé mé fotce přidám nápis grilovani-barbecue.com, tam jsem doma.
Nic nemaž.