Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 47,28 g |
Vláknina | 40,14 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Moje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
brašovské mäso,
brasói,
brašovské brambory,
brašovské krůtí maso,
recepty brassoi pecenye,
brašovské recept,
brassoi z krůtího masa,
brasoi recepty,
maďarské recepty - brašovská pečeně,
bravcove maso na sposob brasso,
bravcove brasso,
brassói recept česky,
brassói po slovensky,
brasoi recept,
bravcove na sposob brassoi,
pikantni kruti maso na madarsky způsob,
dršťky na maďarský způsob,
brasovske koření,
madarske recepty,
vepřové brasso
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo,
brambory,
cibule,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
hrášek mražený,
vývar
Komentáře (9)
To dejte péct zároveň a vyjde to nastejno ačkoliv potom to bude takový brambor. guláš no.
Pokud se má zachovat myšlenka křupavosti tak nemíchat to je jasný snad
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.