Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,51 g |
Tuky | 116,48 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 14,75 g |
Postup přípravy
Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, ale také houskový knedlík. Záleží pouze na chuti.
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o8j
Moje poznámka
Kančí po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o8j
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 5 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 12 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové řezy s tvarohem
MiMas před 10 minutami
Cuketový perník
Veronikasky před 11 minutami
Masové knedlíčky v rajské omáčce
evzen před 11 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Kačer před 15 minutami
Gnocchi, zelí a uzené - 3v1
pavelkoutnak před 31 minutami
Banánová bábovka
Ketynna před 1 hodinou
Okurkový salát
sivakm845 před 1 hodinou
Sýrový lilek
poirotka před 1 hodinou
Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový koláč
poirotka před 1 hodinou
Tématické fráze:
kančí kýta po cikánsku,
kančí hlava,
kančí hlava recepty,
kančí plec recepty,
vepřová plec po cikánsku,
kančí,
kanci maso po cikansku,
kanči recepty,
slovník cigánský,
omáčka po cikánsku,
kančí recept,
kanči hlava recept,
kančí plec recept,
kančí plecko recepty,
kanec po cikánsku,
kančí maso,
kančí gu,
po cikánsku,
krkovice po cikansku,
krkovička po cikánsku
Suroviny:
plec kančí,
sádlo,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar masový
Komentáře (28)
A když jsme u toho názvu (dle EU) - že byl vývar s černým pivkem?
1974andrea: "Po cigánsky" sa volá každé jedlo, kde základom je kusisko mäsa a k tomu môžeš pridať všetko, čo máš po ruke a hlavne sa to pripravuje dlhšiu dobu.