Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
Tuky | 179,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozkrojíme prsa na půl a vyjmeme kosti. V křídle kosti necháme, odřízneme špičku a sundáme kůži, zbylou část křídla necháme spojenou s půlkou prs. Opatrně maso naklepeme.
Krok 2: Máslo smícháme z rozsekanými bylinkami, hořčicí a citronovou šťávou, rozdělíme na osm dílků, každý dílek vytvarujeme do válečku a dáme ztuhnout do mrazáku.
Krok 3: Kuře osolíme, opepříme a do každého kousku zabalíme váleček másla s bylinkami.
Krok 4: Obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka).
Krok 5: Dáme péct do rozpáleného oleje přibližně 5 minut z každé strany.
Zveřejněno 27. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/302p
Moje poznámka
Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/302p
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 41 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kyjevský kotlet,
vepřové po kyjevsku,
kyjevskykotlet,
co uvařit z kotlety,
kyjevský vepřový řízek,
kyjevské vepřové,
recept na kotletu po kyjevsky,
kyjevský kotlet pohlreich,
kuře po kyjevsku,
regionalni recepty,
kijevsky vepřové kotlety,
top recepty po kyjevsku,
menu kyjevský kotlet,
chicken kiev,
kotlety podle vaska,
kotlet po kijevski,
pohlreich kyjevský kotlet,
kotleta po kyjevsky,
recept kotleta po kyjevski,
kyjevský kotlet recept
Suroviny:
prsa kuřecí s kostí,
máslo,
petrželka,
pažitka,
estragon,
hořčice,
šťáva citronová,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)