Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 489 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,56 g |
Tuky | 130,52 g |
Vláknina | 12,43 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 51,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar se slaninovými nočky a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANYO
Moje poznámka
Vývar se slaninovými nočky a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANYO
Nejnovější recepty
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 1 hodinou
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 3 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 4 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Květákové karbanátky se sýrem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 3 minutami
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 7 minutami
Salát s brokolicí
esstelle před 24 minutami
Polníčkový salát
esstelle před 24 minutami
Drobenkový tvarohový koláč
Garpik před 43 minutami
Polévka z dýně hokkaido
JanaM11 před 44 minutami
Cuketová pizza
Evca130 před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Anytram před 1 hodinou
Bramborový guláš s paprikami
DavidVolvo před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Ivyjg před 1 hodinou
Tématické fráze:
v-krouhač,
vývar s petrželovými nočky,
bujonovy vyvar,
kuřecí vývar se slaninovými knedlíčky,
hovezí vyvar se slaninovymi knedlicky,
slepičí polévka s mungem,
hovězí polévka se slaninovými,
nudle s krupici na slano,
nočky do celerové polévky,
polévka se slaninovymi knedlicky,
celerová polévka se slaninovými,
celerová polévka se slaninovým knedlíčkem,
vývar s bujonové kostky,
hovězí polévka se slaninovými nočky,
recepty polévky celerové se slaninovými knedlíčky,
anglický spusob vaření,
palčinka,
vyvar se slaninovymi knedlicky,
nejlepší rajská omáčka--recept
Suroviny:
vývar,
olej olivový extra virgin,
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hrubá
Komentáře (8)
Určitě vyzkouším