Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,34 g |
| Tuky | 15,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Moje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 4 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 38 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 53 minutami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
rajská omáčka recept,
holansky rizek recept,
holansky rizek,
rajská omáčka s vepřovým masem,
vepřové maso s rajskou omáčkou,
recept na holansky řizek,
sekaná s rajskou,
vepřové s rajskou omáčkou,
vepřové s rajskou,
rajská omáčka z vepřového masa,
recept na řízek,
rajská omačka s vepřovým,
rajská omáčka s kuřecím masem,
recep na rajskou,
karbanátky s rajskou omáčkou,
rajská s vepřovým masem,
rizek,
recept holanský řízek,
rajská omáčka s vepřovym masem recept,
karbanatky s rajskou
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
sádlo,
cukr,
ocet
Komentáře (18)
Patrně jim zbyla od soboty rajčuda, tak to v neděli prubli s řízkem... ...a chutnalo, proč ne
Myslím, že podobné "experimenty" (nepíšu "zvěrstva") děláme možná fffšichni
Já su klasik - vařené hovězí nebo čufty