Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 059 kJ / 4 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,24 g |
Tuky | 368,18 g |
Vláknina | 14,22 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cikánský bůček z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmg2
Moje poznámka
Cikánský bůček z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmg2
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček v pomalém hrnci,
bůček v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty bucek,
kameninový hrnec,
bůček na pánvi,
kameninový pekáč,
cikánský chléb,
recepty z bůčku,
buček v troubě,
bůček v ph,
pomalu pečený bůček,
bůček recept na pánvi,
bůček recept,
cikánský hrnec,
pečený bůček v ph,
cikáni foto,
vaření bůček,
cikánský pečený bůček,
recepty ph,
buček z pomalého hrnce
Suroviny:
bůček,
paprika,
rajče,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
chilli,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
kmín celý,
voda,
olej
Komentáře (22)
Přeji hodně zdaru při vaření