Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 665 kJ / 2 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,76 g |
Tuky | 180,41 g |
Vláknina | 25,18 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 7,06 g |
Sůl | 17,41 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme. Mírně opepříme. Na maso poklademe šunku a 1/4 Nivy. Zabalíme do závitku a sepneme, nebo svážeme.
Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky.
Krok 3: Pokud máte PH ve kterém jde vařit na sporáku, tak ho vytřeme olejem a dáme slaninu. Orestujeme. Pokud PH není určen k vaření na sporáku, orestujte slaninu na pánvi a přidejte do PH.
Krok 4: Na vyškvařenou slaninu přidáme fazolky a na ně závitky. Ve vodě rozmícháme bujón a přilijeme do PH.
Krok 5: Nesolíme, Niva a bujón jsou dostatečně slané.
Krok 6: Vaříme na stupni I. asi 5-6 hodin, na stupeň II. asi 4 hodiny.
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoGV
Moje poznámka
Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoGV
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 23 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 28 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 36 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
co vařit o víkendu,
vepřové maso s anglickou slaninou a fazolkami,
vaříme roštěnou,
recept na roštěnou,
rostena z krkovice,
plněná kuřecí roláda s nivou a šunkou,
vepřové závitky plněné žampiony a šunkou,
vepřový závitek s nivou a slaninou,
patizon pomalý hrnec,
recept na vepřovou panenku s nivou a žampiony,
co uvařit o víkendu,
co vařit na víkend,
restovaný patizon,
recepty s nivou,
co vařit o víkendu?,
roštěná,
roštěná pomalý hrnec,
co vařit z roštěné?,
panenka se slaninou a fazolkami recept,
vepřová roláda se šunkou a nivou
Suroviny:
roštěná hovězí,
sýr niva,
šunka,
fazolky zelené,
slanina,
bujón zeleninový,
voda,
pepř,
olej
Komentáře (26)