Salát z červené řepy se sýrem

Jana Remkova Kuchařka:

Doba přípravy: Pokud máme uvařenou řepu cca 10 min 1-2 porce Saláty 18 názorů

513
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Suroviny

1 bulva červené řepy ve velikosti pomeranče
3 dcl sterilovaný hrášek - mrkev
3 středně velké kyselé okurky
1-2 lžíce olivového oleje
100 g 20% tvrdého sýra
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Uvařenou řepu nakrájíme na malé kostičky, přidáme sklenici hrášku s mrkví, na kostičky nakrájené kyselé okurky, olej, sůl pepř a nahrubo nastrouhaný sýr.

  2. Promícháme a necháme v lednici chvíli uležet. Podáváme samostatně, nebo jako přílohu k masu.

Poznámka

Zdroj-Antonia Mačingová-"Schůdková metoda"

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z červené řepy se sýrem

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo