Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 726 kJ / 4 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 376,69 g |
Tuky | 253,85 g |
Vláknina | 26,69 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 15,86 g |
Sacharidy | 161,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2yX
Moje poznámka
Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2yX
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
luxusní sekaná,
sekaná z divočáka recept,
sekaná z divočáka,
sekaná v obalu,
sekaná z kachny,
šlehaná sekaná obrázky,
sekana s náplní,
napln do sekané,
sekaná v bránici,
sekaná plněná kyselím zelím,
sekana prip,
tlacenka v branici,
nakladana sekana,
recept dobrá sekaná s náplní,
recepty sekaná s náplní,
recepty divočák domácí sekaná,
dobrá roláda že sekaná,
slehana sekana s naplni,
domácí sekaná s náplní vejce,okurek, párek,
veprova plec dle hajneho ze slajfu
Suroviny:
plec vepřová,
krk hovězí,
cibule,
česnek,
strouhanka,
sýr tavený,
bílek,
paprika sušená sladká,
hořčice kremžská,
majoránka,
květ muškátový,
pepř,
sůl,
sádlo,
bůček uzený,
vejce,
okurky sterilované,
klobása pikantní,
mrkev,
cibule,
zelí červené,
bok uzený,
sýr tvrdý,
hořčice plnotučná,
paprika čerstvá zelená,
kapie červená
Komentáře (11)
cecilka:Pokud není k dostání bůčková roláda,která je opravdu moc dobráhttp://www.akcniceny.cz/detail/buckova-rolada-1530...tak je také dobrý uzený česnekový bok,který je nakrájený na tenko v širších,delších plátcích a do kterého se sekaná také velice dobře balí
(omluva: link jsem v mezičase smázl... kdo chce tak si bůčkovou roládu vygůůůglí)
"...prípadne do zemiakového cesta"
Nééé, to už by bylo něco jiného..., tedy jako pečení v listovém těstě
Ale zkuste zkusit vepřovou síťku (bránici), pokud tedy nepoužijete např. anglickou slaninu, která se k tomuto účelu používá nejčastěji... nebo uzený lalok, ten je fantastický
I bůčkovou roládu (především tu průmyslově vyráběnou) lze celkem úspěšně krájet, některé i natenko
Na obrázku ji lze spíše jen tušit..., ale proč by si to autor vymýšlel, že?
Vďaka za poučenie a podrobnejšie inštrukcie.