Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 726 kJ / 4 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 376,69 g |
Tuky | 253,85 g |
Vláknina | 26,69 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 15,86 g |
Sacharidy | 161,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2yX
Moje poznámka
Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2yX
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 1 hodinou
Pampeliškový med
Mrspassinger před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 3 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 3 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 4 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
luxusní sekaná,
sekaná z divočáka recept,
sekaná z divočáka,
sekaná v obalu,
sekaná z kachny,
šlehaná sekaná obrázky,
sekana s náplní,
napln do sekané,
sekaná v bránici,
sekaná plněná kyselím zelím,
sekana prip,
tlacenka v branici,
nakladana sekana,
recept dobrá sekaná s náplní,
recepty sekaná s náplní,
recepty divočák domácí sekaná,
dobrá roláda že sekaná,
slehana sekana s naplni,
domácí sekaná s náplní vejce,okurek, párek,
veprova plec dle hajneho ze slajfu
Suroviny:
plec vepřová,
krk hovězí,
cibule,
česnek,
strouhanka,
sýr tavený,
bílek,
paprika sušená sladká,
hořčice kremžská,
majoránka,
květ muškátový,
pepř,
sůl,
sádlo,
bůček uzený,
vejce,
okurky sterilované,
klobása pikantní,
mrkev,
cibule,
zelí červené,
bok uzený,
sýr tvrdý,
hořčice plnotučná,
paprika čerstvá zelená,
kapie červená
Komentáře (10)
cecilka:Pokud není k dostání bůčková roláda,která je opravdu moc dobráhttp://www.akcniceny.cz/detail/buckova-rolada-1530...tak je také dobrý uzený česnekový bok,který je nakrájený na tenko v širších,delších plátcích a do kterého se sekaná také velice dobře balí
(omluva: link jsem v mezičase smázl... kdo chce tak si bůčkovou roládu vygůůůglí)
"...prípadne do zemiakového cesta"
Nééé, to už by bylo něco jiného..., tedy jako pečení v listovém těstě
Ale zkuste zkusit vepřovou síťku (bránici), pokud tedy nepoužijete např. anglickou slaninu, která se k tomuto účelu používá nejčastěji... nebo uzený lalok, ten je fantastický
I bůčkovou roládu (především tu průmyslově vyráběnou) lze celkem úspěšně krájet, některé i natenko
Na obrázku ji lze spíše jen tušit..., ale proč by si to autor vymýšlel, že?
Vďaka za poučenie a podrobnejšie inštrukcie.