Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 242 kJ / 3 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,98 g |
Tuky | 96,12 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 602,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paska ( mazanec ) z bramborového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl1K
Moje poznámka
Paska ( mazanec ) z bramborového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl1K
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky Danča
Malickakucharka před 18 minutami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 1 hodinou
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 2 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 2 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 4 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 4 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 12 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 14 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborový mazanec,
pascha recept,
paška recept,
recepty paska,
recepty z bramborového těsta,
slovensky mazanec,
paska velikonoční mazanec,
jidlo paška zajimavosti,
pascha sk recept,
velikonoční mazanec top recepty,
velikonoční mazanec na slano,
mazanec s bramborem,
recept naj ablkové koblihy,
bramborovo kynute tasticky,
tvarohový pascha-recept,
velikonocni pascha recept,
slovenske mazance,
mazanec bramboroy,
jak se pece pascha,
proc maslo do bramborovehi testa
Suroviny:
mouka polohrubá,
brambory,
droždí,
cukr,
máslo,
vejce,
ovoce kandované,
sůl,
kůra citronová,
mléko
Komentáře (13)
Vsetkym, este raz, vsetko naj
A este poznamka, v mojej kucharskej knihe-Ruská kuchyňa je recept na Pasku, Paschku odlišný. Robí sa iba z tvarohu, vaječných žĺtkov, smotany,atď. Nepečie sa, no je to parádna babračka, hoci to netreba pliesť-tvarohovú masu asi ťažko.