Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
Moje poznámka
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 14 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 5 minutami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 7 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 7 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 7 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 11 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 12 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 12 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 13 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka,
pohánka recepty,
pohankový kontrabáš,
recepty výborné z pohanky,
pohanka s bramborem,
pohankový bramborák,
zapecena pohanka s bramborem,
nezbytková strava,
pohankové recepty,
recepty z pohánky,
pohankové bramboráky,
recept z pohánky,
zapečené brambory s pohankou,
pohanka s bramborama,
pohanka neloupaná recepty,
jak se vaři pohanka,
recepty pohanka,
nezbytkové potraviny,
pohanková jídla
Suroviny:
brambory,
pohanka,
česnek,
cibule,
koření oregáno,
kmín drcený,
kopr,
petržel,
máslo,
sůl
Komentáře (21)
Magdalenko pohanka má divnou chuť - tak ji nevyhazuj a uprav podle mně.
Zizalo, kdyby jsi koupila neloupanou - tak ji asi s těma slupkama nesníš. Snad se neloupaná ani neprodává. Ale prodávají se zvlášť slupky, které jsou výborné na čaj (nutno 3 min. povařit), protože obsahují nejvíce rutinu a taky do polštáře proti bolení krční páteře.
Ahoj
Ďakujem za rady, zajtra si ju kúpim.
Magdalenka, pohánka sa nevarí. Nasypeš do misky alebo kastróla, zaleješ vriacou vodou asi 1-2 cm nad pohánku, zakryješ, uložíš do perín a necháš 30 minút tak. Potom vyberieš, pohánka je krásne mäkká.
Bibi, nevieš pomer vody a pohánky pri varení? Predpokladám, že sa celkove vodá má do pohánky vcucnúť...
Vďaka za zdravý receptík! +