Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 5,53 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Papriky plněné lečem
Přidáno před 1 hodinou
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 21 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno 11. 8. 2025 07:02:02
Rychlá květáková polévka
Přidáno 11. 8. 2025 06:57:51
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebírka BBQ
dastymisa před 49 minutami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 10 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 13 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 13 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 13 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 14 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 14 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 15 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 15 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
polívečka je výýýborná