Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,51 g |
Tuky | 118,12 g |
Vláknina | 8,09 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Moje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 2 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
treska recepty,
treska s petrželovou krustou,
treska s krustou,
recepty- treska,
jak udelat tresku,
ryba s krustou,
zmrazena treska recepty,
zapečená treska s krustou,
treska zmražená,
ryba s krustou recept,
recept zmražená treska,
jak udelat tresku tmavou,
jak udělat zmrazenou rybu,
recept na tresku,
treska s parmezan,
treska recepty s krustou videorecept,
amur parmazán,
aljašská treska v parmazanove kruste,
treska v chlebové krustě
Suroviny:
treska,
sýr parmazán strouhaný,
chléb toustový tmavý,
petrželka,
semínka sezamová,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (6)