Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 737 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,16 g |
| Tuky | 0,62 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Približný čas varenia je 30-45 minút, treba priebežne kontrolovať, či je ryža v baklažánoch uvarená.
Vo väčšine prípadov nám zmes mahshi zvýši, tú potom varím ako normálnu ryžu len pridaním vody.
Zveřejněno 17. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mahshi v baklažáne (egyptský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WoR
Moje poznámka
Mahshi v baklažáne (egyptský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WoR
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 11 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 11 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 12 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 12 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 14 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 16 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 17 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 18 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 18 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 18 hodinami
Tématické fráze:
egyptské recepty,
egyptska kuchyne recepty,
egyptská kuchařka,
egyptská jídla,
egyptske jidla,
egyptský recept,
egyptsky dort,
dort egyptský,
egyptské jídlo,
egyptské dorty,
egyptský recepty,
baklažány recepty,
recepty z baklazanu,
egyptske ryby,
lilek egyptský recept,
egyptské recepty na vaření,
egyptské vinné listy,
egyptsky kmin,
recepty s baklažány,
baklažány recept
Suroviny:
rýže,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
cumin,
nať petrželová,
kopr čerstvý,
koriandr čerstvý,
protlak rajčatový,
olej,
máslo,
bujón,
rajče,
lilek
Komentáře (9)