Všehochuť z hovězího masa
Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a plný charakter, zatímco kombinace bylinek přináší vůni a jemnost.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 970 kJ / 3 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,81 g |
Tuky | 242,74 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 123,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
Moje poznámka
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z hovězího masa,
hovězí maso recepty,
hovězí maso,
recepty z hovězího masa,
sušené hovězí maso,
příprava hovězího masa,
příprava sušeného masa,
vaření z hovězího masa,
zbytky hovězího masa,
vaření hovězího masa,
zbytky z hovězího masa,
vaříme ze sušeného masa,
sušení masa,
recepty na sušení masa,
susene hovezi,
hovezi maso priprava,
recept susene hovezi,
sušení hovězího,
sušené hovězí recept,
recepty z hovězího
Suroviny:
mouka,
sůl,
pepř mletý,
řízky,
olej olivový,
cibule,
česnek,
pórek,
vývar hovězí,
víno červené,
bylinky sušené,
pepř mletý,
bobkový list,
cuketa,
brambory,
slanina anglická
Komentáře (8)