Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Moje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 40 minutami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 6 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 33 minutami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z drůbežích jater,
játra montenegro,
drůbeží játra recepty,
charakteristika pokrmu,
drůbeží játra na víně a slanině,
drůbeží játra na víně,
kuřecí játra montenegro,
charakteristika drubezich jater,
vepřové játra na slanině,
charakteristika chuti pokrmu z jater,
drůbeží játra na smetaně,
recept na drůbeží játra od maminy,
pokrmi z jater,
pokrmy z jater,
drůbeží játra na víně se slaninou,
pokrmy s drůbežích jater,
pokrmi z drůbežích játer,
pochotky z drůbežích jater,
pokrmy z drubezjch jater,
pokrmy z důbežích jater
Suroviny:
játra drůbeží,
víno červené,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
olej,
bobkový list,
jalovec,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)