Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 879 kJ / 2 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,48 g |
Tuky | 37,94 g |
Vláknina | 47,99 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 234,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na fíkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Jm
Moje poznámka
Maso na fíkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Jm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 37 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 43 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
sušené fíky recepty,
hovězí maso recepty,
sušené fíky recept,
neutralizace žaludečních šťáv,
vepřové na fíkách,
hovězí na fíkách,
fíky s masem,
jak zpracovat susene fiky,
hovězí s fíky,
jak zpracovat fíky sušená,
hovězí maso v albertu,
fíky sušené recepty,
recept - sušené fíky,
recepty maso kardamom,
recept kardamon maso,
fíky sušené recept,
sušené fíky- recepty,
hovezi konzerva albert,
neutralizace koření,
kardamon kořeni
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
víno červené,
koriandr,
skořice,
koření hřebíček,
kardamom,
strouhaný muškátový oříšek,
pepř,
mrkev,
cibule,
array,
rajče loupané,
paprika čerstvá červená,
cukr
Komentáře (14)
a v Kaufu asi taky, ale tam jsem nekoukala
Spagetko s tou žlutou barvou, nepleteš si to náhodou s kurkumou
ilonahen - kardamom je druh koření z oblasti Indie, Číny apod. – je žlutý a je přidáván i do kari koření a směsi masala. Sám o sobě má skvělé účinky na neutralizaci žaludečních šťáv a i na nervy. V jídle jednak nádherně barví (je levnější než šafrán) a třeba v luštěninách zabrání nadýmání. Ale bacha na napodobeniny- zvlášť na různých „trzích“ Jo a v zimě se moc nepoužívá, ale v létě ano, ochlazuje stejně jako např.máta