Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 879 kJ / 2 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,48 g |
Tuky | 37,94 g |
Vláknina | 47,99 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 234,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na fíkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Jm
Moje poznámka
Maso na fíkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Jm
Nejnovější recepty
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 2 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 10 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Arabský twister alá KFC
Marcela0123 před 1 hodinou
Bublanina
scorpioon01 před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
olonik před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 2 hodinami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
IvanaK před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 5 hodinami
Okurkový salát
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
sušené fíky recepty,
hovězí maso recepty,
sušené fíky recept,
neutralizace žaludečních šťáv,
vepřové na fíkách,
hovězí na fíkách,
fíky s masem,
jak zpracovat susene fiky,
hovězí s fíky,
jak zpracovat fíky sušená,
hovězí maso v albertu,
fíky sušené recepty,
recept - sušené fíky,
recepty maso kardamom,
recept kardamon maso,
fíky sušené recept,
sušené fíky- recepty,
hovezi konzerva albert,
neutralizace koření,
kardamon kořeni
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
víno červené,
koriandr,
skořice,
koření hřebíček,
kardamom,
strouhaný muškátový oříšek,
pepř,
mrkev,
cibule,
array,
rajče loupané,
paprika čerstvá červená,
cukr
Komentáře (14)
a v Kaufu asi taky, ale tam jsem nekoukala
Spagetko s tou žlutou barvou, nepleteš si to náhodou s kurkumou
ilonahen - kardamom je druh koření z oblasti Indie, Číny apod. – je žlutý a je přidáván i do kari koření a směsi masala. Sám o sobě má skvělé účinky na neutralizaci žaludečních šťáv a i na nervy. V jídle jednak nádherně barví (je levnější než šafrán) a třeba v luštěninách zabrání nadýmání. Ale bacha na napodobeniny- zvlášť na různých „trzích“ Jo a v zimě se moc nepoužívá, ale v létě ano, ochlazuje stejně jako např.máta