Kuřecí roláda plněná vaječinou s rajčatovou omáčkou s bazalkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 541 kJ / 1 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 350,94 g |
| Tuky | 33,48 g |
| Vláknina | 10,32 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,49 g |
| Sacharidy | 21,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roláda plněná vaječinou s rajčatovou omáčkou s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZBp
Moje poznámka
Kuřecí roláda plněná vaječinou s rajčatovou omáčkou s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZBp
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí roláda v alobalu,
kuřecí roládičky,
kuřecí prsa s bazalkou,
krůtí roláda s vaječinou,
omáčka ke krůtí roládě,
sýrová roláda s vaječinou,
kuřecí roláda z prsou,
vaječina recept,
maso plněné vaječinou,
kureci rolada prsa,
kuřecí roláda plněná,
kuřecí roláda,
kuřeci prsa s bazalkovou omáčkou,
kuřecí prsa kečupová omáčka,
kureci prsa-rolada,
kuřecí prsa roláda,
kruti rolada z vajecinou,
vepřova kapsa s vaječinou,
kureci prsa plnena vajecinou,
recepty s bazalkou
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
cibule,
sůl,
pepř,
rajče celé loupané,
rajče,
bazalka čerstvá,
alobal
Komentáře (11)
Jak jsem si pročítala postup, tak myslím, že prudké zatažení roládek na pánvičce je dostatečně zpevní a v té omáčce se to dodělá velmi dobře bez alobalu, naopak maso natáhne chuť té omáčky (v alobalu těžko)
Ta tvoje vypadá taky moc dobře.