Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,54 g |
Tuky | 15,33 g |
Vláknina | 5,37 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Moje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 7 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 14 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 14 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 15 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 16 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 17 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 18 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 20 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 22 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
pohanka,
zapečená pohanka,
recepty z pohanky lámanky,
pohanka a její účinky na zdraví,
recepty pohanka,
pohanka zapečená,
zapékaná pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
recepty z pohanky,
pohanka v kuchyni,
recept pohanka,
pokrmy z pohanky recepty,
zapečená pohanka recepty,
pohanka vaření,
recepty na pohanku,
zapečená pohanka s tofu,
pohanka se zeleninou recepty
Suroviny:
pohanka,
voda,
česnek,
bylinky,
cibule šalotka,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
vejce,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (17)
Zaujala ma veta, že sa rutín ničí vysokou teplotou. Ale pri pečení je predsa teplota 200 stupňov...
Tejajo, musela jsem se hodne premlouvat abych to vyzkousela, protoze jsem pohanku jedla jednou a nebyla to dobra zkusenost. Ale odvaha za to stala, protoze tohle mi fakt moc chutnalo
Pozri .
http://www.agroserver.sk/news/polnohospodarstvo-ci...